Om Törestorp Metall-Center AB

Historia:
År 1962 så startade Bröderna Arvid och Folke Davidsson i källaren i sitt föräldrarhem i Österskog handelsbolaget Resår & Metall.

Produkter under de första åren var mestadels ljusstakar, grytunderlägg och sängfjädrar. Efter några år så blev det en övergång till butiks ställ och gamla missionshuset i Törestorp införskaffades och en mindre verkstad med diverse pressar och fjädermaskiner ställdes i ordning och verksamheten tog fart.

Bröderna bytte namn till Törestorp Metall-Center AB när det övergick till aktiebolag. De drev det framgångsrikt och med målsättningen att växa i den takt man hade råd och vilja.

Det drevs i samma anda till och med 2001 då det övertogs av sönerna till Arvid. Idag driver Rolf Davidsson och Jonas Andersson verksamheten i samma Gnosjöanda och med målsättningen att lagom är bäst.


Här är vi nu:

Vi står nu laddade inför framtiden och vill följa våra kunder i utveckling framåt. Vi vill fortsätta hålla en hög servicegrad till våra kunder som förhoppningsvis leder till fler spännande uppdrag och utmaningar. Kunden i fokus är givetvis en självklarhet på TMC.

   2021- Investering av två nya truckar och en tredje på gång strax efter semestern, ett riktigt lyft för TMC 

   Rörkapen investerad 2019 gav oss både ökad bredd och ökad produktionstakt.© Copyright 2018 metall-center.se.